Welkom op onze webshop!

Hier kan je wekelijks je pakket(ten) bestellen.

Bestellen kan telkens tot donderdagmiddag 12u. 

We proberen het aanbod tegen vrijdagavond online te zetten.

De inhoud van de pakketten hangt af van het aanbod van die week. 

Ophalen van de  pakketten : iedere vrijdag in de serre van de Nachtegaal ( Rodebergstraat 36 Westouter)

of de Gaper in Kemmel (Reningelststraat 35 Kemmel) tussen 16u en 18u. 

Tot dan!

Boek: Hauts-De-France: Les artisans d'une cuisine responsable

Art.nr. 00028
€30.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Van de Opaalkust tot Picardië, via Vlaanderen en de metropool Lille, Sublimeurs ging op zoek naar 12 producenten en ambachtslieden uit Hauts-de-France om hun geschiedenis en hun unieke knowhow te delen. -Breker, koffiebrander, ambachtelijke bakker , fokker, meesterroker, kaasmaker-raffinaderij,… hier zijn enkele voorbeelden van de ambachten die ontdekt worden in dit boek dat de regionale culinaire scene belicht. Waaronder Dries Delanote van Le Monde des Mille Couleurs.

Om lezers aan te moedigen betrokken te raken bij verantwoorde gastronomie, heeft Sublimeurs zijn partnerchefs gemobiliseerd om recepten aan te bieden die zowel gedurfd als toegankelijk zijn om de producten van deze ambachtslieden en producenten te verbeteren.

Een verantwoord adresboek sluit het boek af met de mooiste restaurants en adressen om lekker te eten in de regio.
Er zijn restauranthouders die lokale producenten willen promoten, ambachtslieden in de horeca die gehecht zijn aan het behoud van voorouderlijke knowhow en producenten die zich inzetten voor respect voor het milieu en de mensen.

Bewaar dit product voor later

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com